Linkuri

Publicaţii
Revista adresata elevilor si profesorilor de matematica din invatamantul preuniversitar. Apare exclusiv on-line. Editatã la Chişinãu (Republica Moldova)
Revistã adresatã elevilor si profesorilor de matematică din învatamantul preuniversitar. Conţine atât probleme si articole complementare manualelor de matematica, cat si probleme mai complexe. De asemenea, conţine enunturile si solutiile problemelor date la examenele de capacitate, bacalaureat, admitere in facultate si la concursurile scolare. Apare cu sprijinul editurii "Paralela 45".
Publicaţie trimestrială a Fundaţiei Oamenilor De Ştiinţă Prahova. Conţine probleme propuse pentru ciclurile primar, gimnazial şi liceal, date despre activitatea S.S.M.R. şi subiecte propuse la diverse concursuri interjudeţene. Revista publică de asemenea articole pe diverse tematici, cu un accent pe geometrie sintetică şi un top al rezolvitorilor.
Portaluri educaţionale
O bogata colecţie de resurse didactice dedicate matematicii şi nu numai. Secţiunea dedicata matematicii conţine cursuri online, lecţii de geometrie predate cu ajutorul unor simulãri flash, o discuţie asupra rolului tehnicilor CAD în predarea geometriei, informaţii despre capacitate şi bacalaureat si un director de site-uri educaţionale.
Pagini personale
Fost reprezentant al României la concursuri internaţionale de matematicã. Forum ce poate fi util oricãrui elev pentru pregãtirea concursurilor şcolare. Orientat în principal cãtre probleme de tip O.I.M-O.B.M. Comunitate on-line cu aproape 10.000 de utilizatori înregistraţi.
Pagina conţine un numãr mare de resurse, de diverse grade de dificultate, în diverse formate electronice. Pot fi intâlnite atãt cursuri de nivel universitar, cât si culegeri de probleme ce pot fi folosite auxiliar manualelor sau articole despre noţiuni descoperite de cãtre autor, din teoria numerelor sau din alte domenii.
Fost reprezentant al României la concursuri internaţionale de matematicã. Pagina conţine resurse ce pot fi folosite pentru pregãtirea concursurilor de tip O.I.M.-O.B.M (inclusiv materiale teoretice).
Site dedicat iubitorilor de matematicã elementarã, cu resurse utile pentru examenul de bacalaureat şi nu numai: materiale ajutãtoare, teste grilã şi subiecte din anii precedenţi. Pagina conţine de asemenea o bogatã listã de culegeri recomandate.
Probleme de la concursurile din alte ţãri (inclusiv soluţii). Pagina gãzduieşte peste 5000 de probleme de acest tip, inclusiv problemele date la O.I.M. începând cu 1959.
Materiale pentru pregãtirea concursurilor. Pagina conţine cursuri despre inegalitãţi şi teoria numerelor.
Organizaţii
Date despre concursuri organizate de cãtre Asociaţia Matematicã Americanã (MAA).
Diverse
Paginã creatã cu scopul de a prezenta scurte informaţii despre matematicieni (aproape 100.000, în momentul de faţã). Aici puteţi afla, de exemplu, cine a fost îndrumãtorul lui Gauss.
Date despre concursul "W.L. Putnam" (concurs de tip O.I.M.-O.B.M. organizat de cãtre Universitatea Harvard).